dimarts, 19 de maig de 2020

Educació Física

Bon dia nois i noies!!
Arriba una nova setmana i amb ella noves tasques d’Educació Física!
Aquesta setmana us proposo uns deures a fer i alguns jocs amb material reciclat perquè hi pugueu jugar.

Una, i com ja sabeu, és la de Cardio amb l’Esther- 5, tasca obligatòria.
Visualitza el vídeo, posa’t roba còmode i tingues a prop l’aiua.  Fes la teva sessió de Cardio i grava’t. Després envia-m’ho per mail a esthermestrepla@gmail.com o penjar-ho directament al google drive seguint l’enllaç que us poso a continuació.


Recorda que pots fer els deures al llarg de la setmana i repartir-te la feina de Cardio en diferents moments. També tens la opció de fer tota la sessió d’un sol cop.
Com enviar vídeos llargs ens està sent una mica complicat generalment, pots enviar-me petites mostres. I si ho vols també, pots enviar o penjar el teu vídeo sencer. Com et vagi millor.

Cardio amb l'Esther - 5

L’altra tasca de la qual et parlava és la segona part de proposta de “Jocs d’estar per casa amb material reciclat - 2”.
Tot i que ja podeu sortir a estonetes al carrer he pensat que podíem fer una segona entrega de jocs curts i on no sigui necessari gaire espai i amb material que tingueu per casa, és una bona opció per qualsevol moment.. també els pots jugar quan plogui, o quan t’avorreixis... etc..  Ho vols veure? Vols jugar? T’animes?
Ja saps.. pots enviar-me un recull de com t’ha anat els jocs, però aquesta no és una tasca obligatòria.

I recordeu.. són activitats que les podeu fer sols o en companyia. Engresqueu a qui tingueu per casa i animeu-vos a moure el cos tot@s junt@s!!!
SOM-HI!!!!

Jocs d'estar per casa - 2

RECORDA: DATA LÍMIT D’ENTREGA MÀXIM DILLUNS  25 DE MAIGCap comentari:

Publica un comentari