dimarts, 19 de maig de 2020

SEGUIM AMB LES PLANTES!!

Bon dia campions i campiones!!!
Com esteu?

Aquesta setmana seguirem treballant les plantes, però ens centrarem més en el seu procés d'alimentació (la fotosíntesi).

Abans de començar us deixo uns vídeos, on ens ho explica i ens mostra com s'alimenta una planta, i què necessita per nutrir-se. Veureu que a diferència de les persones i dels animals, les plantes fabriquen el seu propi aliment. Esteu preparats??😊A continuació, he preparat un pdf amb l'explicació que fariem a l'escola acompanyada d'unes imatges, perquè us sigui més fàcil d'entendre. Veureu que al final hi ha 6 fitxes d'activitats perquè les feu i me les envieu (data límit d'entrega dilluns 25 de maig).

https://drive.google.com/file/d/1kpzjlBaJdndZSsvdZKaTmYrgraba2hB0/view?usp=sharing


A continuació, us passo unes activitats de llengua castellana relacionades amb el tema de les plantes (data límit d'entrega dilluns 25 de maig).
A continuació, de matemàtiques, us passo un power point que he fet sobre el perímetre de les figures, on veureu que hi ha unes activitats plantejades per fer des de la diapositiva 6 fins a la 11 (data límit d'entrega dilluns 25 de maig). Però abans us passo un parell de vídeos on expliquen molt detalladament què és el perímetre i com es calcula.


De música, l'Anna-bel us proposa que escolteu aquesta cançó de Dr. Prats i respongueu de manera interactiva la següent fitxa. Quan ho tingueu li envieu al seu correu anna.bel.mestrepla@gmail.com (data límit d'entrega dilluns 25 de maig).


  


Per últim, recordeu d'entrar al blog d'anglès i a l'entrada d'educació física per veure la feina que us han posat les altres mestres.

Que passeu molt bona setmana i us animo a seguir així de treballadors i treballadores; ho esteu fent SUPER BÉ!!!

Petonets 😘😘
Cristina.
Cap comentari:

Publica un comentari