dimarts, 9 de juny de 2020

SETMANA DE FOTOGRAFIES


Bon dia nois i noies!!!
Com esteu?

Ja s’acosta el final de curs i, us volia donar les gràcies per col·laborar en el test d’autoavaluació i felicitar-vos per lo bé que ho esteu fent durant tot aquest temps de confinament, sou uns campions i unes campiones!!!!

Aquesta setmana us proposo diferents reptes:

1.       El primer repte, es tracta de buscar diferents objectes que tingueu per casa d’un mateix color i crear una composició monocromàtica. Una vegada la tingueu feta, feu-li una foto i me la passeu per correu, per poder-la compartir després amb tots vosaltres. A continuació, en un full escriviu el nom de tots els elements que heu escollit i formeu una frase amb cadascun d’ells (ho podeu fer a mà o a ordinador, com vulgueu). Data límit d’entrega dilluns 15 de juny.                                         

Aquí us deixo una mostra...2.       El segon repte és molt senzill: feu-vos una foto (en blanc i negre) de mig cos aguantant un full DIN-A4 en blanc a les mans, on hi hàgiu escrit una paraula que sigui significativa del què és l’escola per a vosaltres (lletres en majúscula i amb un retolador negre). Quan la tingueu me la passeu per correu (data límit d’entrega dilluns 15 de juny).

Us deixo unes mostres perquè us feu una idea... 3.       I, el tercer i últim repte que m’haureu d’enviar, són uns enigmes matemàtics molt fàcils de resoldre (data límit d’entrega dilluns 15 de juny).


Que passeu molt bona setmana i ahhh... se m’oblidava!!! reserveu-vos el dijous 18 de juny a les 11h per fer una videotrobada tots junts per acomiadar-nos.

Petonets, 😘😘
Cristina.

Cap comentari:

Publica un comentari